Алла Медведева. Автор-виконавець пісень, стиліст-іміджмейкер

Алла Медведева - сценарист, автор-виконавець пісень, стиліст-іміджмейкер, громадський діяч, режисер, актриса, ведуча, TV експерт, шоувумен, хореограф.
Жінка, для якої здається не існує взагалі нічого неможливого на цій планеті і Людина мого ВсеСвіту.

Довідка з мережі інтернет.
Алла Медведєва 3 роки була солісткою вар'єте в Інтуристі (м. Ялта). З нього і почалося турне по країнах ближнього і далекого зарубіжжя з гастролями. У пошуку себе стає солісткою рок-групи "Імперія" (Харківська філармонія). Її запросили в Японію зі своїм шоу танцівниками на провідні площадки Сендая, Хірасіми, Токіо.
У 29 років через кризу в країні їде до Швейцарії. 12 років не пройшли даром. Створюється House Academy для обдарованих дітей (театр, вокал, хореографія). Ставляться спектаклі і виїзні шоу. В цей же час випускаються 2 сольні альбоми "Прости меня" і "Хочу любимой быть".
У 38 років, Алла пробує себе в новому амплуа і отримує нову професію стиліста-модельєра зачісок (Школа Дюденко - Київ і Академія Вл. Тарасюк) і відкриває спільно з дочкою імідж-майстерню в Швейцарії.
У 2010 році вона повернулася в Україну. Після повернення написала пісню "Баба Ягодка" присвячену своєму 45-річчю, демонструючи, що після 40 життя тільки починається! Яскрава, мегаенергічна зняла кліп з ELLO на свій ХІТ "Машера Шоколаду" і активно підкорює концертні майданчики та хіт паради.

Познайомити Вас із Нею та її життям в одному дописі просто не реально. Про таких Людей, як Вона пишуть книжки, та й не одну, а декілька.
Сподіваюсь, що колись мені вдасться це зробити. Настільки ця Людина діяльна і самобутня.
Шанувальники творчості Алли прозвали її "Аллочкою - запальничкою" і "Світовою Жінкою". І це дійсно так.
Якщо Ви у пошуках сенсу життя або Вам не вистачає мотивації, як прожити це життя на повну - Вам терміново потрібна Алла та спілкування з Нею.
Багато хто знає Аллу з участі в: "Х-фактор" 7 сезон СТБ, "Міняю жінку" 3 і 14 сезони 1+1, "Роман з Ольгою" Інтер, "Великі перегони" у Сніданку з 1+1, "Говорить Україна" телеканал Україна, талант-шоу "Комік на мільйон" ICTV.
А багато хто знає Аллу, як позитивну людину, мега творчу особистість, гарного друга і жінку, яка завжди підтримає та надасть будь-яку допомогу.
Людина, наділена даром, змінювати інших не тільки зовнішньо, а й внутрішньо.
А ще у Неї є талант регулярно рятувати чиїсь життя, опікуватися тими, хто цього потребує у важких життєвих обставинах і робити цей світ кращим особистим прикладом.

Я познайомилася з Нею в день Захисту Дітей на "Агоньке у Зажигалки" в Києві 2019 року. І якщо мені здавалося, що я дуже емоційна людина, то Аллі вдалося знести дах у всіх моїх емоцій і почуттів, показавши нові грані мого "Я" для мене ж самої.
Спостерігаючи за Нею і тим, що Вона робить в перебігу року у мене просто немає слів описати своє здивування від того, звідки ж ця дивовижна жінка черпає тонни енергії, і де той поріг Її людської сили.

Алла займається благодійністю і активно приймає участь в соціальних проєктах.
Тільки протягом цього року Алла:
- Давала концерти і надихаючі майстер-класи в центрах онкології, дитячих будинках і навіть, виправних колоніях.
- Приймала участь в "Марафоні милосердя", допомагаючи продавати картини і рятувати життя дітям-художникам.
- У 2019 відбувся аналогічний художній марафон "Будемо жити" для онкохворих діток.
- Була організатором благодійної вечірки "Будемо жити!" в підтримку онкохворих дітей, за участю відомих зірок і персон шоу-бізнесу з творчими подарунками.
- Збирала гроші на операцію з імплантації нейростимулятора Вікторії Терещенко, та всіляко підтримувала її до та після операції.
- Знімала відео ефіри в соціальних мережах про важливе, людяне, з любов'ю для всіх бажаючих.
- Рятувала життя коней, коли ліквідували Ягольніцкій кінний завод, в Тернопільській обл.
- Проводила "Агоньки у Зажигалки", знайомлячи людей, зводячи різні долі для співпраці і взаємної допомоги. Створювала затишну, практично сімейну, обстановку на вечорах, не поділяючи людей на статуси, професії і фінансову заможність.
Це те, що бачила я по фото і відео звітах. Впевнена список добрих справ Алли хоча б за цей рік, складений мною далеко в не повному обсязі.

А ще в житті Алли увесь рік є творчі вечори, зйомки кліпів, запис пісень, проведення заходів, праця стиліста-іміджмейкера, участь в телешоу, онлайн проєктах та найважливіше - її Сім'я.
Неодноразово доброзичливі люди звинувачували Аллу в тому, що вона "піариться" на благодійності. І я навіть розумію, чому звинувачують.
Причина в правді, яку Алла подає в оголеному вигляді; щирості, яка лякає більшість з нас; у віддачі всієї себе тим людям, яким Вона допомагає і сильний характер Алли. Вона - не тільки безмежної Душі людина, вона ще й боєць! Боєць по життю, з величезною силою волі, внутрішнім стержнем, залізними нервами і незламним духом руйнувати стереотипи.
 
Друзі, рекомендую Вам до прослуховування нову пісню Алли "Когда увидишь небо на ладонях", яку Вона присвятила своєму Татові.
Впевнена, ця пісня зможе доторкнутися до усіх куточків Душі кожної дитини, навіть якщо ця дитина вже дуже доросла людина. І познайомитися з тією справжньою та неповторною Аллою...
Фото Алли в цій публікації розміщені з її особистої сторінки в ФБ.

P.S. Пам'ятайте про те, що дуже часто говорить Алла: "Людина - це Вчинки!"

Люди ВсеСвіту - соціальний блог про Людей. Їх світогляд, їхні вчинки та події, які Вони створюють.
Звичайні Люди з надзвичайними можливостями про яких потрібно говорити!

#ЛюдиВсеСвіту #АллаМедведєва #соціальнийблог


Опубліковано 1.05.2020 р.

Коментарі

Топ публікацій

Кто, если не мы? Помощь детям Украины с инвалидностью

Блог Волонтера. Тема: Чи потрібно навчати дітей допомагати іншим?